Suggesties

 

Voorgerechten:

Consommé met boschampignons en Italiaanse slaatje
€ 9.00

Carpaccio van ree met truffel-vinaigrette en een witloof-slaatje
€ 16.00

Wildpaté, chutney een porto sausje
€ 14.00

Gamba’s met Italiaanse kruiden en een slaatje
€ 19.00

Gebakken sliptongetjes met groentepuree en een bisque van garnalen
€ 15.00

Scampi’s in kruidenboter
€ 14.00


Hoofdgerechten:

Stoofpotje van zalm, scampi’s en zonnevis. Met wok-groenten,
Oosterse curry en puree.
€ 25.00

Entrecôte “Black Angus” met boschampignons, wintergroenten, 
truffelsaus en kroketjes
€ 28.00

Gebakken tilapia-filet met een combinatie van boschampignons
en witloof, beurre-blanc en kroketjes
€ 25.00

Gebakken sliptongetjes met groentepuree en een bisque van garnalen
€ 28.00

Ragout van hert, met wortel-stampot en appel uit de oven
met veenbessen
€ 24.00

Gebakken ree-filet met wintergroenten, wildjus met chocolade
en kroketjes
€ 32.00

Gebakken speenvarken-fi let met een groentepuree en saus met dragon
€ 26.00

Desserts:

Sushi van fl ensjes en chocomousse, vanille-ijs en amandelen
€ 7.50

Trio van chocolade-crumble, chocomousse en roomijs
€ 8.00

Crumble van bosvruchten met vanille-ijs
€ 7.00

Flensje gevuld met bosvruchten en roomijs
€ 7.00 

 

/